Author Topic: How I log in without fail.  (Read 2838 times)

Offline Momentary

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
How I log in without fail.
« on: February 27, 2012, 11:41:24 pm »
1. Go to the bin folder and run "updaterrun"

2. Click home.

3. Log in when the internet explorer site pops up

4. Click game start

(launcher will re-open)

5. Hit start on the launcher and play.

Hope this helps someone out there...

Offline Reiko

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 171
  • Not a Troll. Really.
    • DevART Gallery
Re: How I log in without fail.
« Reply #1 on: February 28, 2012, 12:03:00 am »
Yup! When I reinstalled I usually do that to force the client to patch.  :P

Offline Fargol

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: How I log in without fail.
« Reply #2 on: March 13, 2012, 01:46:55 pm »
1. Go to the bin folder and run "updaterrun"

2. Click home.

3. Log in when the internet explorer site pops up

4. Click game start

(launcher will re-open)

5. Hit start on the launcher and play.

Hope this helps someone out there...

Thanks, but no joy.

It starts to update, the All Files status bar gets to 45% and dies. I left it running the first time (running 'Update', not UpdateRUn') for about an hour.

I'll give this one another half-hour, and it's uninstall time.

Offline [Moderator] Illumi

  • Administrator
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 96
  • HeavenSworD
Re: How I log in without fail.
« Reply #3 on: March 13, 2012, 01:49:37 pm »




HeavenSworD

Offline Fargol

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: How I log in without fail.
« Reply #4 on: March 13, 2012, 01:52:04 pm »
LOL of course after posting the previous post the update completed.

Unfortunately, more grief.

Clicked Game Start (I was logged in), and it says 'Network Error bad login' or something like that. So, I logged out, logged back in, clicked Game Start.

My browser minimizes, so I wait a minute, then maximize it. And LO! the 'Failure to Patch' popup is back!!!

I have to laugh.

Is anyone actually able to play?

Offline Fargol

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: How I log in without fail.
« Reply #5 on: March 13, 2012, 01:58:43 pm »

Fargol, try this also:

http://mythosforum.t3fun.com/index.php?topic=88.0

 :)

Okay, I tried IE (using Firefox), logged in, clicked Game Start, and it brings up t3fun.com with another Login/Password screen.

So I figure what the heck, I enter my login/password, and the screen redraws with the login/password fields empty, but no error or message of any kind.

I think it's time to give up on this.

Offline [Moderator] Deception

  • Global Moderator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 44
  • Blessed are the meek
Re: How I log in without fail.
« Reply #6 on: March 14, 2012, 11:18:35 pm »

Fargol, try this also:

http://mythosforum.t3fun.com/index.php?topic=88.0

 :)

Okay, I tried IE (using Firefox), logged in, clicked Game Start, and it brings up t3fun.com with another Login/Password screen.

So I figure what the heck, I enter my login/password, and the screen redraws with the login/password fields empty, but no error or message of any kind.

I think it's time to give up on this.

Hi there!

This usually happens when you've entered the wrong username/password.
Also, please try deleting the UpdateInfo file from your bin folder before running Updater.exe

Hope this helps :)

Offline ifur555im666

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: How I log in without fail.
« Reply #7 on: April 04, 2012, 12:26:43 am »

Fargol, try this also:

http://mythosforum.t3fun.com/index.php?topic=88.0

 :)

Okay, I tried IE (using Firefox), logged in, clicked Game Start, and it brings up t3fun.com with another Login/Password screen.

So I figure what the heck, I enter my login/password, and the screen redraws with the login/password fields empty, but no error or message of any kind.

I think it's time to give up on this.

Same god damn thing here

Offline julystork

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: How I log in without fail.
« Reply #8 on: May 20, 2012, 12:31:42 pm »
Also, please try deleting the UpdateInfo file from your bin folder before running Updater.exe

Hope this helps :)
Mods/admins, you really need to STRESS THIS AS THE IMPORTANT FIRST STEP

after that,

2)run updater.exe in t3fun\mythos\bin folder

3)let it update, then click go home, it'll open the webby in IE

4)close the patcher, login thru IE

5)Click game start on the Mythos Global webby, if it relaunches the patcher, click start