Author Topic: Login bar does not appear when you get into Mythos  (Read 3279 times)

Offline thebos12

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • xXGlobalMythosXx
Login bar does not appear when you get into Mythos
« on: September 11, 2012, 09:24:33 am »
Login bar does not appear when you get into Mythos
And when you give Connect scpune: Acoount or password is incorec.Please try again. [Error: 401]. Trying again and again but still does not work  :'(
What i cand do  :'(
Please i need to know i wana play MythosGlobal i have play just Beta..
« Last Edit: September 12, 2012, 05:01:55 am by thebos12 »

Offline Bunnz

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 149
Re: Login bar does not appear when you get into Mythos
« Reply #1 on: September 12, 2012, 10:35:16 am »
Are you sure you have the right version of Mythos Global installed on your pc?
Mythos Global run by t3fun uses a WebLauncher, so you have to login on the homepage and start the game there.

http://mythos.t3fun.com/home/home.aspx


Offline thebos12

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • xXGlobalMythosXx
Re: Login bar does not appear when you get into Mythos
« Reply #2 on: September 13, 2012, 02:31:24 pm »
i not install that thing.. i need to install ?
 :o

Offline Bunnz

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 149
Re: Login bar does not appear when you get into Mythos
« Reply #3 on: September 13, 2012, 04:06:38 pm »
I am actually not really sure what problem you are encountering  :-\ .
Anyway, in order to play the game, you need to install the client on your pc, but the game is started via the website (ie WebLauncher).
Maybe this guide will help:
http://mythos.t3fun.com/GameInfo/BeginnersGuide.aspx

Offline [Moderator] Scotland

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 608
  • No Lifer
Re: Login bar does not appear when you get into Mythos
« Reply #4 on: September 14, 2012, 06:30:19 pm »
i not install that thing.. i need to install ?
 :o

are you talking about he little pop up that shows when you visit this web site
http://mythos.t3fun.com/Home/Home.aspx

That has to be installed or the game wont start correctly.

If you have the beta version you need to uninstall it and install the new version of the game.
When mythos starts there is no log in, like bunnz said you only log in from the website link  provided above.

1. delete mythos beta.
2. download mythos global.
3. install plug in from this web site http://mythos.t3fun.com/Home/Home.aspx
4. log in and click start.
5. launch mythos and enter New 6 digit password as the closed beta accounts are no longer in use.
6. play and have fun.

If you still have error after you have follow those steps let us know.